باسمه تعالی
گزارش پنجمین همایش مهدویت با محوریت “زن منتظر و منتظر پروری” در مدرسه علمیه کوثر قزوین
تاریخ برگزاری: 26/2/1397
بنا به گزارش ساره شیخی معاون پژوهش مدرسه علمیه کوثر قزوین، پنجمین همایش مهدویت با محوریت “زن منتظر و منتظر پروری” در مورخ 26/2/1397 در سالن اجتماعات مدرسه علمیه کوثر برگزار شد.
سخنران علمی این همایش حجت الاسلام و المسلمین حسین محمدزاده کارشناس تبلیغ از استان قزوین بود.
همایش مهدویت زن منتظر و منتظر پرور 26/2/1397 آقای محمدزاده
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد، پنجمین همایش مهدویت با محوریت «زن منتظر و منتظر پرور» در روز چهارشنبه 26/2/1397 با حضور صد نفر از طلاب، در سالن اجتماعات حوزه علمیه کوثر با حضور حجت الاسلام و المسلمین آقای حسین محمدزاده برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین حسین محمدزاده ضمن بیان این نکته که مهم نیست منتظر زن باشد یا مرد هرکدام در مقام مربی باید وظیفه منتظرپروری را به درستی انجام دهند به آسیبهای مهدویت و سوء استفاده سود جویان از این بحث اشاره کردند.
ایشان افزودند: بانوان به عنوان مدیر تربیتی باید در توسعه فرهنگ مهدوی و آشنایی فرزندانشان با معارف مهدوی و شناختن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بکوشند. در قیام حضرت مهدی (علیه السلام) نیز چنین است و زنان از جایگاه ویژهای برخوردار خواهند بود. نقش زن در عصر ظهور، همچون نقش مدعیان امروز و طرفداران حقوق زن نیست که او را تا سرحد یک کالا و وسیلهای برای لذت طلبی و عیاشی تنزل دادهاند.
و یجیء و الله ثلاث ماة و بضعة عشر رجلا فیهم خمسون امراة یجتمعون بمکة علی غیر میعاد قزعا کقزع الخریف؛ به خدا سوگند 313 نفر میآیند که پنجاه تن از آنان زن هستند که بدون هیچ قرار قبلی، در مکه کنار یکدیگر جمع خواهند شد.
وی در ادامه افزود: «عاشورا» تنها صحنهای است که در آن «زن» را، در متن قرارداد و نه حاشیه و نقش زن شیعی در آن، پررنگ و پرحضور است و شاید یکی از رمزهای جاودانگی آن همین است. نقش «زینب»، این شیرزن دریادل کربلا و همسر و دختران امام حسین (علیه السلام) -به عنوان پیامآوران واقعه عاشورا- از جایگاه خاصی برخوردار است. نقش ام وهب، دلهم (زن زهیر)، طوعه، ماری و حتی زنان قبیله بنی همدان، غیر قابل کتمان است
وی سپس ادامه داد: با توجه به آيات و روايات فراواني كه به جايگاه و مقام زن پرداخته است به ارزش زن در اسلام پي ميبريم و ميفهميم كه اسلام از زن به منزلة يك انسان، توقع پيشرفت فردي و اجتماعي دارد و از او به عنوان يك مكلّف در جامعه، انتظار مسئوليت پذيري دارد.
وی در ادامه تأکید کرد: آمادگي؛ جوهر اصلي انتظار و وظيفة حتمي منتظران است. كسي كه منتظر ظهور مهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است، بايد آمادگي داشته باشد، نظير: پيراستگي و پاك زندگي كردن، صادق بودن در اعتقاد و عمل، توانايي روحي و جسمي براي جهاد و مبارزه در ركاب مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف).
این کارشناس در پایان فرمودند: كسي كه بخواهد جزء ياران مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد، بايد روح جهاد و مبارزه با باطل را در زمان غيبت تجربه كند. در احاديث، منتظر و ياور امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كسي است، كه در زندگي منتظرانة خود، آماده و به مرتبة ايثار جان و مال در راه خدا رسيده باشد. هم چنين، در راه استقرار دين و نجات مظلومان، گام بردارد و براي ياري كردن نهضتي كه ميخواهد ريشة ظلم را در جهان بر كند و عدل را جايگزين كند، بيصبرانه منتظر جهاد باشد.
در انتهای این همایش ضمن تقدیر از برگزیدگان در فراخوان پنجمین همایش مهدویت با محوریت «زن منتظر و منتظر پرور» از فعالان پژوهشی کانون مهدویت نیز تقدیر شد. ضمنا به اعضای حاضر کانون سلاله نبوت، بسته فرهنگی اهدا شد.
آخرین نظرات