باسمه تعالی
نشست پژوهشی دستاوردهای انقلاب اسلامی در حوزه علمیه خواهران کوثر قزوین
خانم شیخی معاون پژوهش حوزه علمیه کوثر قزوین خبر داد به مناسبت هفته پژوهش و رویکرد این هفته با چهل سالگی و دستاوردهای انقلاب، همچنین با توجه به عناوین ویژه جشنواره علامه حلی با همین مناسبت و در راستای روشنگری طلاب حوزه علمیه کوثر در خصوص مسائل روز (برنامه حال خوب و سخنان خانم مرقاتی) واحد پژوهش از حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عباسی مدیر محترم حوزههای علمیه برادران و از اساتید راهنمای حوزه، برای ایجاد انگیزه پژوهشی و بصیرتافزایی طلاب دعوت به عمل آورد. ایشان ضمن یادآوری ویژگیهای متقین به استقامت طلاب در تقویت ارزشهای الهی اشاره کرد. ایشان اذعان داشتند که راهها را باید روشن و شفاف تعیین کرده و برای دیگران بیان کنید. انسانها همیشه مجبور به تقیه نیستند از اینرو باید اذان را بلند گفت تا اینکه راه و رویکرد مشخص شود.
حاج آقا عباسی گفتند: طلبهها باید در حوزه علمیه، بصیرت را بیاموزند و مصداق آیه قرآن کریم که میفرماید: «یا ایها الذین آمنوا علیکم انفسکم» نباید آلوده بودن جامعه مانع استقامت ما شود زیرا ادامه آیه میفرماید: «لایضرکم من ضل اذ اهتدیتم» اگر تمام زمین از دشمنان و بدخواهان دین و قرآن آکنده شود زیانی بر مؤمن ندارند اگر او بر هدایت خود استوار باشد.
ایشان با اشاره به یکی از تحقیقات پایانی حوزه علمیه خواهران با عنوان «دیدگاه اسلام و سند 2030 در تربیت جنسی کودکان» که توسط سرکار خانم سکینه محمدی سینکی و راهنمایی خانم مخلصآبادی فراهانی در زمستان 1396 نگاشته شده است فرمودند موضوعات تحقیق باید به روز و کاربردی باشد و مشکلات جامعه را حل کند و مسائل روز را پوشش دهد نه اینکه به موضوعاتی بپردازد که هیچ سودی به حال جامعه نداردو بر علم دریچهای نمیگشاید.
ایشان با اشاره با محتوای سند 2030 و محتوای تحقیق پایانی فرمودند: همه ما میدانیم آنچه از فرهنگ بیگانه وارد میشود دچار انحراف است. ما باید برای بیان قانون و فرهنگ به قرآن و سنت رجوع کنیم و الا دچار انحراف میشویم. منابع غرب برای تنظیم قوانین خواسته عرف را در نظر میگیرد، نه دین و ملاک دینی را، عرف و خواستههای مردم هم غالباً تابع هوی و هوس است. در غرب مردم به دنبال همجنسگرایی، تبعیض نژادی، لا ابالیگری هستند و قانون گذاران ایشان با محوریت انسانگرایی این قوانین را تصویب میکنند. عقل مردم عقلی است عرفی که خواستهایش برایش مهم است در صورتی که انبیاء آمدهاند تا بهترینها را برای مردم به ارمغان بیاورند. انبیا (علیهم السلام) «دفائن العقول؛ کاشفان عقل» معرفی شدهاند. و بنای ایشان دستورات الهی است. پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم در آخرین روز زندگی خود فرموودند: «دو چیز را در میان شما امانت میگذارم قرآن و اهلبیتم و این دو از هم جدا نمیشوند …» ملاک مسلمانان برای طراحی قانون و اسناد تربیتی قرآن و روایات صحیحه است پس خواست الهی ملاک و معیار تعیین و یا تأیید قوانین است و الا آن قانون و سند مردود است که در مورد سند 2030 نیز همین اشکال وجود دارد.
حاج آقا عباسی گفت: یکی از اشکالات شایع صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران نیز این است که مبنا را خواست مردم قرار داده و ترویج سند 2030، ترویج بی بندو باری و حیازدایی است، آموزش مسائل جنسی به کودکان یعنی تباهی جامعه، در این سند به اصل تساوی زن و مرد در تمام زمینهها تأکید شده و این یعنی تحقیر جنس زن و مرد، اگر تساوی مطرح باشد زن باید راننده کامیون باشد. در حالی که اصل عدالت هر مسئولیت را بر مبنای ظرفیت افراد تعریف میکند.
در حاشیه این نشست بروشور گزیده سند 2030 برگرفته از تحقیق پایانی دیدگاه اسلام و سند 2030 در تربیت جنسی کودکان بین طلاب توزیع شد.
آخرین نظرات